joi, 14 aprilie 2011

Addiction


Se pare ca noi femeile suntem dependente de iubire si avem nevoie de ea ca de aer. Si atunci cand iubim trecem prin toate starile prin care trece un dependent de droguri: la inceput testam drogul, din diverse motive si poate fara sa ne placa in mod deosebit, incepem si-l folosim cu regularitate.Mai in gluma, mai in serios, joaca devine din ce in ce mai interesanta si mai atractiva.

Urmeaza pasul urmator cand drogul devine o necesitate si simtim ca nu mai putem trai fara el. Devenim dependente de drog si ne este imposibil sa renuntam la el. In cazurile fericite, are loc ulterior o revelatie si constatam cat de mult rau ne face acest drog si renuntam. Apare dorinta de a ne vindeca. Incercam sa ne debarasam de acest viciu, folosindu-ne de tratamente, de ajutorul celor din jur, de vointa si puterea proprie.Incerci sa uiti tot ce s-a intamplat, iti imaginezi ca totul a fost un vis urat din care trebuie sa te trezesti cat mai repede altfel risti sa ramai blocata in el.Insa in cazurile mai putin fericite te inchizi in tine si incepi sa plangi si sa urli de durere.Ceva (sau cineva) drag ti-a fost si te simti neputincios, singură, abandonata si ignorata de toti cei din jur.Astepti sa mai apara o data, fie doar si pentru o secunda, o raza de speranta, un zambet, o pivire, fie ea fugarnica.Insa "drogul" nu mai apare (sau nu mai vrea sa apara).Totul devine negru,cenusiu. Zgomotele nu se mai aud, culorile dispar, liniste.....apasatoare liniste...

3 comentarii:

Secret life spunea...

cat poate fi de adevarat :)
foarte frumos scris:*

Anonim spunea...

interesanta comparatie , insa cu o mica completare :)). la dragoste nu trebuie sa se renunte atata timp cat exista respect reciproc ;) .

Bogdan 11c ;)

FreeSeoDesign spunea...

Iti doresc un Paste Fericit!

Trimiteți un comentariu